HTML

2010.9.11 hírek

2010.09.11. 12:12 miniultras

207.: kiemelten fontos szurkolói információk (II.)
Hazai beléptetés csak a Mildenberger utca felől – BKV-különjárat Újpest-Központtól – Zárva lesz a Baross utcai parkoló 
 
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy szombaton minél korábban érkezzenek a Szusza Ferenc Stadionhoz.
 
Kérjük ezt a kapuk előtti torlódás elkerülése érdekében is, mert a jegykiadás a beléptető-rendszer miatt lassabb. Klubunk – elfogadva a szurkolói reklamációkat – a jegyek előnyomtatásával segíti a minél gyorsabb beléptetést, azonban a javasolt érkezési idő a kezdés előtt 40-50-perc – amennyiben még valaki nem rendelkezik belépővel.
 
A Baross utcai parkoló ezúttal zárva lesz, mivel azt ezen a napon VIP-vendégeink vehetik igénybe.
 
BKV-különjárat Újpest-Központtól
 
A BKV Zrt. a Baross utcában a Mildenberger utca elnevezésű megállóhelytől Újpest Központig autóbusz betétjáratot üzemeltet, a 30-as járat útvonalán.
 
A betétjárat a 30-as autóbusz minden érintett megállóhelyén megáll.
 
A BKV kéri szurkolókat, hogy az általuk igénybevett közösségi közlekedési eszközök épségére ügyeljenek.
 
Felhívás a szurkolókhoz!
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a B terasz előtti kérítésre ne helyezzenek el transzparenseket, zászlókat – biztonsági okokból.
 
Szintén biztonsági okai vannak annak, hogy a B terasz megközelítése csak az „első”, azaz a „D” lelátó felőli lépcsőn lehetséges.
 
Kérjük szurkolóinkat, a jobb tájékozódás érdekében tanulmányozzák a pénztárak melletti szektorrajzot.
 
A vendégszurkolók beléptetése a Megyeri úti vendégbejáraton keresztül történik. Az Újpest FC Kft. ezúttal is felhívta az FTC Labdarúgó Zrt. figyelmét, hogy a vendégszurkolói zónába nem oda érvényes jeggyel, vagy érvénytelen jeggyel, illetve jegy nélkül nem lesz lehetősége belépnie a szurkolóiknak. Továbbá ittas, bódult állapotban nincs lehetőség beléptetni az érintett személyeket a stadionba, még ha érvényes belépővel rendelkeznek is a vendégszektorba.
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista és antiszemita megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.
 
Akinél pirotechnikai eszközt, tiltott önkényuralmi jelképet, pályarendet sértő eszközt (pl.: szúró-, vágóeszköz) találnak, nem léphet a létesítmény területére. Ez a szigorú intézkedés fokozottan vonatkozik az ittas egyénekre, akik még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba!
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésen csak az engedélyezett transzparensek használhatóak.
 
Kérjük szurkolóinkat, a jövőben is fokozottan ügyeljenek a Szusza Ferenc Stadion rendjére, tisztaságára, állagára.
Mészöly Géza: „Futball-lázban ég mindenki”
Vezetőedzőnk szerint a szurkolók által adott erőt ki kell használnia a játékosoknak 
 
 
Jókor jött a válogatottak programja miatti bajnoki szünet a csapatnak Mészöly Géza szerint. Vezetőedzőnk elismeri, hogy a csapatot kicsit letörte az MTK elleni utolsó percben elveszített meccs, de gyorsan sikerült felrázni a keretet, és mindenki maximálisan tudott készülni a szombaton 17:30 órakor kezdődő Ferencváros elleni derbire:
 
Mészöly Géza:
– Az első napok nehezen teltek az MTK elleni vereség után, ebből a szempontból szerencsés volt, hogy két hetünk volt a következő meccsig, főleg így, hogy nem egy átlagos találkozó következik, hanem a Ferencváros elleni rangadó. Egyedül a két válogatottunk és a sérült játékosok hiányoztak az edzésekről, ezen kívül minden adott volt a zavartalan felkészüléshez. Nagyon sokat gyakoroltuk a tréningeken a ziccerek értékesítését, nem csak a támadók, hanem a középpályások és a védők is, azért, hogy ha akár egy pontrúgás után ők kerülnek gólhelyzetbe, akkor nekik is ott legyen a fejükben az a mozdulat, amivel eredményesek lehetnek. Több olyan lehetőségünk volt most, gondolok itt most a szekszárdi túrára, vagy akár a sprintfelmérésre, amely kicsit kizökkentette a csapatot a monotonitásból, ezek is segítették azt, hogy a csapat a legoptimálisabb állapotba kerüljön szombatra.
 
Jó hír, hogy utánpótlás-válogatott középpályásunk, Kovács Dániel sérülése után pályára lépett Szekszárdon és Mátyásföldön is, így a Ferencváros ellen is ott lehet a 18-as keretben.
– Barczi Dávidra és Sitku Illésre ezen a mérkőzésen nem számíthatunk, Kovács Dani viszont rendben van, és jó benyomást tett rám a barátságos mérkőzéseken, ezért ő ott lehet a keretben, már nagyon vártuk, hogy felépüljön. Barczi Dávid hosszú kihagyás után már edzett a csapattal, remélhetőleg hamarosan rá is lehet majd számítani.
 
Mészöly Géza újpesti edzőként még nem veszített a zöld-fehérek ellen, öt győzelem mellett két döntetlen a mérlege, de még mindig külön izgalommal várja a derbit.
– Más a Ferencváros ellen készülni, mert az a „klassz” érzés van meg mindenkiben a csapat körül, ami a régi nagy játékosoknak természetes volt, ilyenkor futball-lázban ég mindenki a két csapat körül, azért kell küzdenünk, hogy ez a közeg újra mindennapos lehessen a labdarúgók számára. Hihetetlen emlékeim vannak az eddigi derbikről, remélem ezek tovább bővülnek majd szombat este. Amellett, hogy a játékosoknak tiszta fejjel kell játszaniuk, ki kell majd használnia a csapatnak azt a pluszt, hogy a szurkolóink euforikus hangulatban fogják őket bíztatni. Ezt az erőt kell majd helyzetekké, és gólokká alakítunk. Fontos, hogy a mérkőzés fordulópontjaiból pozitívan jöjjünk majd ki, akkor megnyerhetjük a szombati találkozót!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miniultras.blog.hu/api/trackback/id/tr842288342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása