HTML

2010.08.26.hírek

2010.08.26. 22:03 miniultras

Bízunk a sikerben és a fiatal játékosokban
Mészöly Géza szerint az MTK ellen koncentrált és hatékony játék kell a sikerhez 
 
 
A sikerhez több kell, mint jó játék – foglalta össze egy mondatban a Vasas elleni meccs tanulságait Mészöly Géza. Az Újpest FC vezetőedzője a következő, MTK elleni
bajnoki mérkőzésen is bízik a fiatal keretben, de hozzátette, a sikerhez koncentrál és az eddiginél hatékonyabb futballra lesz szükség.
 
Vezetőedzőnk a péntek este 19:00 órakor kezdődő mérkőzésen számíthat a Vasas ellen cserét kért Rajczi Péterre, továbbá Böőr Zoltánra, ám nem lesz még a keret tagja Jucemar, Barczi Dávid és Kovács Dániel. Utóbbi három játékos már nem sérült, de még nincs olyan állapotban, hogy nevezhető legyen egy bajnoki találkozóra.
 
Mészöly Géza:
– Természetesen bánkódtunk, hogy nem sikerült legyőznünk a Vasast, mert jól játszottunk, és megvoltak a helyzeteink. De az is igaz, hogy nem elég jól játszani, a sikerhez annál is több kell. Talán egy kis vagányság… Nagy szükségünk lett volna arra a lélektani előnyre, hogy a szünetre mi mehessünk előnybe, de az első félidő lefújása előtt kaptunk egy gólt. Aztán szünet után egy percen belül még egyet, így kétszeresen is hátrányban voltunk. Ha ezt nézzük, akkor mindenképpen pozitív a Vasas elleni eredmény, ugyanakkor azt is mondom, hogy elvesztettünk két pontot, és nem szereztünk egyet.
 
Vezetőedzőnk újra számíthat a kerethirdetésnél Böőr Zoltánra, illetve először utazhat a csapattal a 20 esztendős Balogh Balázs.
– Sajnos Barczi Dávid még nem tudott olyan munkát végezni, hogy nevezhessük a mérkjőzésre, de remélhetőleg a kéthetes bajnoki szünetben sikerül „meccskész” állapotba kerülnie. Kovács Dánielre sem számíthatok még, mert csak két alkalommal edzett együtt a csapattal. Szintén nem számítok most Jucemarra, aki B csapatunkban lendülhet formába, és most remélhetőleg végig tudja majd játszani a 90 percet. Böőr Zolinak szerencsére nem sérülés miatt kellett kihagynia a Vasas elleni mérkőzést, hanem ő maga kérte, hogy ne játsszon, mert szeretne még jobb állapotba kerülni. Az edzéseken mindent megtett, így most a keretben számítok rá, csakúgy, mint a fiatal Balogh Balázsra. Szerencsére Rajczi Péter még idejében cserét kért a Vasas ellen, így nem sérült meg, ezért az MTK ellen játszhat. Bár vannak rutinos játékosaink, a keretünk nagy részét igenis nagyon fiatal, és ami fontosabb, igen tehetséges játékosok alkotják. Bízunk bennük, és abban is, hogy úgy leszünk sikeresek az MTK ellen, hogy még egyszer ekkora előnyt nem adunk a kék-fehéreknek.
 
Mészöly Géza szerint az MTK nemhogy nem gyengült a tavalyihoz képes, hanem még erősebb lett:
– Látva az MTK Győr elleni bajnokiját, azt tudom mondani, hogy az idei csapat erősebb, mint a tavalyi. Tischler Patrik személyében az MTK megtalálta azt a centert, akire Garami József mindig is vágyott, ráadásul Kanta József egyre inkább visszanyeri formáját, újra vezére az MTK-nak, míg a középpályán Vadnai remekül segíti a támadásokat. Nehéz meccs vár ránk, nagyok koncentrál
MTK–Újpest FC: kettős beléptetés a Hidegkuti Stadionban
Szurkolói információk a péntek esti mérkőzésre – Hazautazás külön villamossal 
 
 
Az Újpest FC pénteken 19:00 órától az MTK ellen lép pályára a Hidegkuti Nándor Stadionban, az NB I 5. fordulójában. A meccs napján 15:00 óráig az Újpest FC Shopjában is meg lehet vásárolni a belépőket.
 
A mérkőzésre a belépő ára: 1500 forint.
 
Pénteken a BKV-sporttelep sarkán lévő pénztár már 16:00 órától árusítja a belépőket, 17:00 órától pedig további két pénztár nyit ki a Hidegkuti Satdionban.
 
A kettős beléptetés miatt ajánlott az elővétel
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy akiknek még lehetőségük van rá, vásárolják meg előre jegyüket, mert a helyszínen nagy torlódás várható.
 
Az Újpest-szurkolók kettős beléptetés után foglalhatják el helyüket. Közterületen a rendőrség végzi a beléptetés felügyeletét, és az ún. külső beléptetési ponton zajlik majd a jegykezelés is. Ezért is kérjük szurkolóinkat, hogy minél korábban, a mérkőzés kezdete előtt legalább fél órával érkezzenek a Hidegkuti Nándor Stadionhoz, hogy a beléptetésnél az esetleges torlódást elkerüljék.
 
Szurkolóink számára a „szokásos”, ülőhelyekkel felszerelt, háromezer néző befogadására alkalmas „B” lelátó (a BKV Előre Stadion felőli oldalon) lesz megnyitva.
 
Fontos információ az autóval érkezők számára, hogy parkolni a X. kerülethez tartozó nagy BKV-parkolóban lehet, ahol rendőri felügyelet.
 
A rendezők az eredménytől függően engedik ki a szurkolókat a Hidegkuti Stadionból.
 
Az Újpest FC, a BKV és az MTK együttműködése eredményeként adott a lehetőség, hogy szurkolóink a mérkőzés után külön villamossal utazzanak Újpest-központba, átszállás nélkül.
 
A járat az 1-es villamos útvonalát követi, majd a Domus áruháznál áttér a 12-14-es villamos vonalára. A tumultus elkerülése és az egyszerűbb utazás érdekében, kérjük szurkolóinkat, bátran vegyék igénybe ezt az utazási formát. A szerelvény az 1-es villamos vonalán nem áll meg, ezt követően a Domusnál (Lehel út) és a 14-es vonalán minden megállóban megáll, és Káposztásmegyerig közlekedik.
 
Felhívás a szurkolókhoz!
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatunkat, tartózkodjanak a rasszista és antiszemita megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben klubunk komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.
 
Akinél pirotechnikai eszközt, tiltott önkényuralmi jelképet, pályarendet sértő eszközt (pl.: szúró-, vágóeszköz) találnak, nem léphet a létesítmény területére.
 
Ez a szigorú intézkedés fokozottan vonatkozik az ittas vagy bódult állapotban érkező egyénekre, akik még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be a stadionba!
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésen továbbra is csak az engedélyezett transzparensek használhatóak. Kérjük szurkolóinkat, vigyék magukkal a korábbi engedélyeket is.
 
Amennyiben a felirat nem tartalmaz uszító, rasszista, rendet befolyásoló feliratot, a rendezők az adott mérkőzésre engedélyezik a transzparens használatát.
 
A rendőrség felhívja szurkolóink figyelmét, hogy bármiféle szabálysértés esetén határozott fellépésre számítanak a rendőrség részéről. A rendőrség a rendezvény ideje alatt a stadion területén is filmfelvételt készít a szurkolókról.
tak és az eddigieknél hatékonyabban kell játszanunk, hogy sikeresek legyünk.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miniultras.blog.hu/api/trackback/id/tr792250709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása