HTML

miniultras

Friss topikok

Linkblog

2010.08.28.hírek

2010.08.28. 11:55 miniultras

Törőcsik Andrást ma megműtötték
A legendás játékos stabil, megnyugtató állapotban van
 
Törőcsik Andrást, az Újpest legendás futballistáját pénteken megműtötték a Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központban.
 
A kórháztól az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az 55 éves „Törő” csütörtökön került az intézménybe „a közelmúltban elszenvedett fejsérülés következtében kialakult koponyaűri vérzés kezelése, szükség szerinti műtéti ellátása céljából".
 
A kontrollvizsgálatokat követően pénteken a műtét mellett döntöttek a Honvédkórház orvosai.
 
„A koponyaűri traumás eredetű vérzést eltávolítottuk. A beteg a műtétet jól tűrte, stabil, megnyugtató általános állapotban kórházunk intenzív terápiás osztályán ébred" – olvasható a Dr. Bazsó Péter orvosigazgató által jegyzett közleményben.
„Bosszantó, hogy így szakadt meg a veretlenségi sorozatunk”
Mészöly Géza szerint javítani kell a koncentráción 
 
Természetesen csalódottan nyilatkozott az MTK ellen az utolsó percben kapott góllal 1-0-ra elvesztett találkozó után Mészöly Géza. Vezetőedzőnk ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a mutatott játékra lehet a későbbiekben építeni. Garami József elismerte, hogy az első félidőben jobban játszott az Újpest, de úgy érzi, hogy a második félidőben csapata felnőtt a mérkőzés színvonalához.
 
Mészöly Géza:
– Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után, nagyszerűen játszottunk az első félidőben, és számtalan helyzetet alakítottunk ki. Már az elején megszerezhettük volna a vezetést... A második játékrészben is megvoltak a lehetőségeink, de ekkorra az MTK jelentősen feljavult, elsősorban a középpályás labdaszerzésének köszönhetően. A gólját mégsem így érte el, hanem egy rosszul eltalált lövés utáni szögletet követően. Sajnos, a gólt egy buta hiba is megelőzte, mivel Takács Zoltán háttal állt a támadónak, azt hitte, övé a labda, de Tischler berobbant, és sikerült a hálóba találnia. A helyzeteink egyébként a második félidőben is megvoltak, sajnos nem sikerült kihasználnunk egyet sem. Bosszantó, hogy így szakadt meg a veretlenségi sorozatunk. Dolgoznunk kell, főleg az első félidőben mutatott játékra lehet építenünk, csak javítani kell a koncentráción. Törőcsik Andrásnak ezúton is jobbulást kívánok a csapat nevében.
 
Garami József:
– Én is Törőcsik Andrással kezdeném, mi is jobbulást kívánunk neki, szerencsére kisebb a baj, mint ahogyan elsőre hallottuk. Az első félidőben valóban jobban játszott az Újpest, de a második félidőben változott a helyzet. Felnőttünk a feladathoz, mi is helyzeteket tudtunk kialakítani, és legalább olyan jól játszottunk, mint ellenfelünk. Izgalmas meccset játszottunk, felvátltva alakultak ki a helyzetek a kapuk előtt. Örülök, hogy nekünk sikerült megszereznünk a három pontot, mert nagyon fontos ez a siker a csapatunk számára. A futball ilyen, volt, amikor nekünk volt nyolc-tíz helyzetünk, mégsem szereztünk egyetlen pontot sem...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://miniultras.blog.hu/api/trackback/id/tr292254039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása